AMR

EVENIMENT DE LANSARE

Dragi colegi,

În contextul evoluției favorabile a pandemiei Covid-19, în sensul controlului sanitar tot mai bun, dar și al măsurilor progresive de relaxare socială, coroborate cu toate semnalele pozitive interne și internaționale, care ne fac optimiști că viața și societatea vor reveni treptat la normal în perioada următoare, Asociația Medicală Română este printre primele societăți medicale din România care reiau organizarea evenimentelor tradiționale.

Astfel, în data de 18 iunie a.c., la sediul central al A.M.R., se organizează lansarea unui proiect drag nouă – un supliment special al Revistei Medicale Române, Ediția de Arte, revistă dedicată culturii, artei și istoriei.

Evenimentul este organizat cu susținerea Societății Medicilor Scriitori și Publiciști din România, precum și a Colegiului Medicilor din România și a Academiei de Științe Medicale, partenerii revistei.

Desigur, ne-ar plăcea mult să îi avem pe toți medicii alături de noi, să ne bucurăm împreună de acest moment, însă, în concordanță cu nivelul actual al “relaxării sociale” și regulilor în vigoare, evenimentul va putea găzdui doar 20 de participanți, masca de protecție respiratorie va fi necesară, la fel și verificarea temperaturii la intrare, și va fi cu circuit închis – de data aceasta doar câțiva membri și autori.

A.M.R. promite însă o prezentare mai amplă și revista cadou pentru toți participanții – în cadrul Congresului Național ce va avea loc în cursul lunii noiembrie, amânat din luna mai.

Până când ne vom revedea, permiteți-ne să vă oferim cu toată căldura ediția online a revistei, disponibilă aici: [ click ]

Asociația Medicală Română

COSILIUL DIRECTOR.